Luton Town har allerede vunnet to ganger mot Everton denne sesongen, én gang i Premier League og én gang i FA-cupen.

Forrige gang the Hatters vant tre ganger mot samme lag i den engelske toppdivisjonen i én og samme sesong var i 1988-1989 - mot West Ham.

Her kan du spille på at Luton slåt Everton for tredje gang denne sesongen

Den siste nyopprykkede klubben som slo the Toffees tre ganger i samme sesong var Leeds United i 1964-1965. Fredag tror vi Luton gjentar den prestasjonen.

Luton Town - Everton

Odds: Luton Town vinner - 2,50 i odds

Kampstart fredag 3. mai kl. 21.00

Spillestopp kl 20.59

Kenilworth Road Stadium

Slik ser du kampen:

Den vises på Vsport Premier League og Viaplay Her kan du skaffe deg tilgang

Vi tror at Luton Town vinner. Det spiller du på her til 2,50 i odds

Det ligger an til å bli et ellevilt nedrykksdrama i Premier League. Det er kun to poeng som skiller Nottingham Forest som ligger på plassen over nedrykksstreken og Burnley som er på nest sisteplass.

Luton er ett poeng bak Nottingham Forest, og de kan klatre over nedrykksstreken og legge press på Forest og Burnley med tre poeng i fredagens kamp mot et Everton-lag som langt på vei har sikret Premier League-spill neste sesong.

15 av Lutons 25 poeng denne sesongen har kommet på hjemme på Kenilworth Road. Heldigvis skal de spille to av de tre siste ligakampene på hjemmebane.

Everton sliter på bortebane

Everton har vunnet fire av de fem siste kampene, men alle seirene har kommet hjemme på Goodison Park. På bortebane har de ikke vært like imponerende. De har faktisk ikke vunnet på bortebane i ligaen i 2024.

Den siste borteseieren i Premier League kom mot Burnley tilbake i desember. På de ni bortekampene de har spilt i 2024 viser fasiten seks tap og tre uavgjorte.

The Hatters har gode minner fra kampene mot Everton. De tok sin første Premier League-seier noensinne mot nettopp Everton. Det skjedde tilbake i september. Da vant Luton 2-1 på Goodison Park. Den nyopprykkede klubben vant også 2-1 mot the Toffees i FA-cupen i januar.

Men formen til Luton har vært elendig den siste tiden. De har kun vunnet én av de siste 14 Premier League-kampene (1-3-10). Det er ingen lag som har tatt færre poeng enn the Hatters i denne perioden. Likevel; de har kun gått målløse av banen i én av de siste 23 ligakampene. Luton tapte 0-2 mot Martin Ødegaards Arsenal i april.

Everton trives ikke på bortebane, og Luton har vist at de har et godt tak på the Toffees. Oddsen på hjemmeseier er fristende.

Vi tror at Luton Town vinner. Det spiller du på her til 2,50 i odds