Manchester City - Wolverhampton

Odds: Handicap 3-veis 0:2 Manchester City -2

Kampstart lørdag 4. mai kl 18.30
Spillestopp kl 18.29

Etihad Stadium

Kampen kan sees på Viasport Premier League og Viaplay

Vi tror Manchester City vinner med 3 mål eller mer. Det spillet leverer du her

Manchester City tar imot Wolverhampton hjemme på Etihad lørdag kveld, og mens hjemmelaget har alt å spille for er det kun æren igjen for Wolverhampton.

Manchester City måtte slite borte mot Nottingham Forest, men vant til slutt 2-0, mens Wolverhampton slo Luton 2-1 hjemme i sin siste kamp.

Har alt i egne hender

Manchester City er en seiersmaskin som har en fantastisk evne til å skru til det lille ekstra når det trengs. De har vunnet Premier League i fem av de seks siste sesongene, og nå har de alt i egne hender igjen. Da pleier det å gå slik Pep Guardiola vil.

I 2018/19 kjempet de mot Liverpool - vant de 14 siste kampene - og tok gullet med ett poengs margin. I 2021/22 var det igjen Liverpool som prøvde seg. Da hadde City 14-1-0 - så tapte de en kamp - før de hadde 9-3-0 på de siste 12 og vant med ett poeng igjen.

I fjor var det Arsenal som hadde grepet om det, men som vanlig giret City om på slutten og hadde 14-2-0, før de tapte den siste da gullet allerede var i boks.

I år er det nok en gang Arsenal som står igjen til slutt, og City har nå 15-4-0 på de 19 siste. Med formen til Arsenal om dagen bør mannskapet til Pep Guardiola vinne de fire de har igjen, og med historikken City har i denne situasjonen, lukter det trøbbel for Wolverhampton lørdag kveld.

All oddsen på Manchester City mot Wolverhampton finner du her

Wolverhampton var i League One så sent som 2013/14, men tok steget opp til Championship etter den sesongen. De tilbragte fire sesonger på nest øverste nivå før de rykket opp til Premier League før 2018/19.

Der har de etablert seg og vært en vrien motstander for mange. De to første årene i det beste selskapet endte med syvendeplasser, mens de i de tre sesongene etter havnet som nummer 13, 10 og 13.

I år har de igjen havnet i ingenmannsland på slutten. De ligger på 11. plass og ser ut til å bli en middelhavsfarer også i år. Formen er ikke all verden for de har 3-2-5 på de 10 siste, og 0-2-2 på de fire siste borte.

Med kun æren igjen å spille for kan de selvsagt slippe seg løs i de siste oppgjørene, men mot Manchester City som må vinne bør de være påskrudd for å unngå en massakre.

City-toget ruller videre

Manchester City er i en posisjon de har vært utallige ganger tidligere, og de har gang på gang vist evnen til å gjøre det nødvendige for å gå til topps.

I bortekampen mot Nottingham Forest sist helg var det nesten utrolig at hjemmelaget ikke scoret, men en kombinasjon av flaks for City og udyktighet av Forest gjorde at mesterne dro i land nok en seier.

Erling Braut Haaland startet på benken, men kom inn etter 62 minutter, og ni minutter senere var han på scoringslisten da han satte den viktige 2-0-scoringen.

Mot Wolverhampton har City av og til hatt noe trøbbel, og de tapte blant annet begge kampene i 2019/20. Men siden det har de hatt stålkontroll, og har nå vunnet de syv siste med 21-4 i målforskjell.

Vi ser ikke noe annet utfall enn at titteljagende City fikser biffen også denne gangen, og går for en overbevisende seier mot Wolverhampton, som ikke har noe å spille for.

Vårt tips er at Manchester City vinner med 3 mål eller mer. Det spillet leverer du her