Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med V4-fest i lunsjen fra Visby 29. april - Kr.480 ble til Kr.19 376
Tipsene til undertegnede satt utrolig sterkt i lunsjen fra Visby, og her ble det ordentlig lukefest. Super Nice ble banket i V4-1 (på de mindre bongene), og stjernesmellen Gabriel Avenue (0,9%) var med på kun seks hester. Bongen på Nettavisen til Kr.480 suste inn, og betalte ut storfine Kr.19 376. Andelstorget ble det totalt levert åtte bonger, samtlige gikk inn, og her ble spilte vi inn Kr.155 000. Omsetningen stoppet på Kr.6 144,-.

Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Lerum med V75 suksess på Andelstorget 31. mars - over 700 000 innspilt på Romme
Undertegnede spilte inn Kr.702 098 i V75-spillet på Romme denne søndagen, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 17 andelslag. 15 systemer i prisklasse fra Kr.4 000, og helt opp til Kr.19 980 satt som de skulle, og det gjorde også to flate bonger til Kr.3 000. Systemene og bongene betalte ut fra Kr.38 780 til Kr.41 300. Vi gratulerer alle som tok rygg. Omsetningen stoppet på Kr.201 102.

Sendingen begynner klokken 11.30 / V75-1 er i gang klokken 16.20


Det er solid kvalitet på lørdagens internasjonale V75-omgang på Åby, og her skal man blant annet kjøre finalen av Paralympiatravet samt finalene av pokalløpene. Spillemessig er ikke dette enkelt, og det skiller svært lite i det fleste av oppgjørene. På de flate bongene på Andelstorget banker vi 7 Celiaz (V75-5), mens på systemene spiller vi bankerfritt. Når det gjelder siste info bongene så bestemmer vi oss først nærmere start. Våre komplette tips er som følger:

Våre andelslag på Andelstorget til V75-omgangen på Åby finner du her

V75-1 : 1 Larry Wood – Så smellbra ut som fulltanket over mål sist, og den leverte rett og slett et herlig formbeskjed. Det var første løpet etter en treningspause, og den ventes ytterligere forbedret til denne oppgaven. Nå fester man også på en BIKE, og fra dette sporet er den sikret en gunstig reise. Avgjør på lette bein via siste indre? SPILLES! 2 Jerka Sting – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og var meget god til seier sist. Løste da enormt ut, og Sjöström kommer nok å klemme til direkte igjen. Er en bra hest i denne klassen, og fra et perfekt spor er den naturligvis tidlig aktuell igjen. Motbudet.

4 Xanthis Hilton – Har kun gjort gode løp på slutten, og fortjener virkelig å få vinne et løp igjen. Er kjapp fra start, spor 4-6 er de beste på Åby med auto, og Mats Djuse ønsker nok å prøve seg innledningsvis. Dukker nok opp på foto igjen, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 2-4-5-12-8-6 C : 7-9-3-10-11

V75-2 : 3 Eteria – Årets utgave av Drottning Silvias Pokal er av det svært åpne slaget, og her blir vi ikke overrasket om det kan skrelle ordentlig til. Hesten vi setter knepent først blåste til tet runden igjen i sitt forsøk, og vant enkelt med krefter igjen. Gikk 10,9 s 800m, og den fikk et pluss i kanten av oss. I forsøket gikk den med et åpent hodelag, mens i finalen blir det på med et stengt hovedlag. Denne holder Liljendahl høyt, og den er spennende som lite spilt. SE OPP! 5 Karaboudjan – Er en veldig fin 4-åring, og den avgjorde sikkert i sitt forsøk. La inn 10,4 s 800m, og gjorde jobben sin. Til denne starten rykker man skoene rundt, og får dessuten opp Adielsson for første gang. Er ordentlig bra, og må med på en tidlig gardering. Motbudet.

2 Countess Face – Vant uten at den imponerte i sitt forsøk, og den vinner neppe finalen om den blir kjørt foran. Vi er derfor inne på at man velger et ryggløp, og da bak den andre stallhesten, 4 Xia Lloyd? Er veldig vass på speed, og skulle den få det sydd opp i rygg leder, ja, da blir den ikke enkel å svare nedover oppløpet. Dette er løpets outsider. Løpet ellers er altså særdeles jevnt, og en bred gardering kan vise seg å være smart.

Vår rangering : A : 3 B : 5-2-1-6-11-10-9-8-12-4-7 C : -

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-3 : 4 Lexus B.R. – Blir veldig «HYPET», og det er også snakk om en ordentlig grunnkapabel hest. Var fin i comebacket sist, og vant enkelt på en god tid. Usikkerhetsmomentet er om den er «modig» nok skulle den få trykk på seg, men får den først dirigere litt så blir den naturligvis vrien å fange fra tet. Førstevalget! 1 Esteban Bar (denne ble strøket fredag sent ettermiddag, og ranken er derfor noe endret) – Har vært knallgod for Goop, og siste viste den 10,8 s 800m med krefter igjen. Virker å være en god del bedre enn det grunnlaget den har på konto, og blir det bare ikke feil fra innersporet så er vi veldig inne på at den dukker opp i fremste rekke. Motbudet.

6 Kjella –
Var egentlig ikke veldig langt bak de beste i årgangen i fjor, og det skal bli spennende å se den igjen i årsdebuten lørdag. Når man først tar turen til Åby i en årsdebut så har den garantert trent sterkt, og glem ikke at Gundersen «ALLTID» har hestene sine klare etter opphold. Er kjapp fra start, og det kan bli rygg leder. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 4 B : 8-6-2-5-9-11 C : 12-7-10

V75-4 : 1 Holcombe Zet – Årets utgave av Konung Gustav V:s Pokal er ikke den beste vi har sett, og dette er nok en av de mer svake utgavene på en stund. Favoritten skal stå først, og den vant sitt forsøk veldig enkelt. Merkelig nok valgte Kihlström innersporet bak bilen, for det er skummelt på denne banen. Fra spor 4-5 hadde den trolig fått gratis tet, mens fra dette sporet vil den få problemer med å svare ut 6 King Of Twilight. Kan likevel få tet/bli sluppet til tet, og da er fort dette løpet over. 9 Herakles Zet – Utviklet seg MYE i løpet av fjoråret, og var fakta ikke langt bak de beste i årgangen. Trakk seg noe fra tet i forsøket, og var ikke helt på topp der. Trengte dog det løpet i kroppen, og er også langt bedre når den får smyge med i rygger. Har nemlig en sylvass speed. Må med om favoritten garderes. Motbudet.

8 Pantocrator –
Var heller ikke den langt bak de beste i årgangen i fjor, og leverte dessuten en meget sterk årsdebut i sitt forsøk. Viste 13,2 s 1800m etter galopp, og siste 800m gikk i 09-fart. Sporet trekker ned, men den har blitt strøket inn ett spor, og det hjelper noe på. Er fakta såpass god at den får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 9-8-2-4-3-6-10 C : 5-11-12

V75-5 : 7 Celiaz – Gocciadoro gjør narr av sine svenske venner, og rader opp med seire i stor stil. Kommer her ut med en hest som var enormt bra i flere av løpene den gjorde i Sverige i fjor, og på Eskilstuna 3. oktober så var den likt spilt med Indy Rock. Nevnte Indy Rock var et voldsomt skrik mot Bengurion Jet for ikke lenge siden, og da skjønner jo man at Celiaz er vant å møte betydelig bedre hester enn hva den møter lørdag. Rapportene på den etter en liten pause er gode, og blir det bare ikke helt feil underveis så taper den ikke et løp som dette. SPILLES! 10 Luciano Lobell – Er en ordentlig god 6-åring som er herdet i tøffe omgivelser. Her skremmer ikke motstanden om man ser bort fra Celiaz, og den må med om favoritten garderes. Motbudet.

1 Ringo Adore – Feilet med krefter igjen sist, og fikk det ikke helt til å stemme på banen da. Formen er ordentlig bra, den er kjapp fra start, og kommer å få det fine løpet fra innersporet. Dukker fort opp på trippelen, om den får det til å stemme bedre på banen nå. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 10-1-3-9-6-5-12-4 C : 11-8-2

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V75-6 : 10 Liberto – I Norge har vi for vane å overvurdere våre egne hester, og selv om det kan bli norsk seier her så er det veldig langt fra sikkert. Ideen vår tror vi nemlig bare er best, for denne er ordentlig bra, og grunnlaget som den har på konto er latterlig lavt målt opp mot ren kapasitet. Jogget 13,3/2100ma som fulltanket sist, mens den tapte på foto etter en avslutning i 08-fart nest sist. Blåser fort en gjeng som dette skulle den leverer på sitt beste, og for oss er dette en klar tipsener. 7 Wishful Order – Fikk det sydd opp sist, men avgjorde sprettlett, og kom til mål med masse krefter igjen. Må ha ryggløpet skal den vinne over denne distansen, og favoritten for mange blir kun en garderingshest for oss.

8 Max Orlando (denne ble strøket lørdag, og det har derfor blitt gjort endringer i ranken lørdag klokken 08.44) – Er en veldig undervurdert traver, og fra dette sporet blir den knapt nok spilt. Jogget 14,9/2640ma med masse krefter igjen etter pause sist, den er svært grunnkapabel, og på lørdag blir den testet med første BIKE i karrieren. Distansen elsker den, og den kan sjokkere om kusken får til styringen.

Vår rangering :A : 10 B : 7-8-6-1-11-4-5-3-9 C : 2-12

V75-7 : 2 Castor The Star – Har sett utrolig bra ut i årets to første starter, og sist gikk den PIGG i mål etter altfor sene luker. Viste da 03 f 200m bak bilen… Her blir det tet/eventuelt rygg leder, og den kommer trolig å få dette sydd opp. Kan vinne dette fra tet, og den kan vinne dette fra rygg leder. Best tro har vel vi kanskje om det skulle bli rygg leder på for eksempel 7 Önas Prince… Settes knepent først. Nevnte 7 Önas Prince ser mye helere og finere ut i år, og det er tydelig at disse inngrepene man har gjort har fungert meget godt. Var veldig bra til seier sist, og forventes å være ytterligere forbedret lørdag. Er brennkvikk i uttaket, det kan bli tet, og den er naturligvis tidlig aktuell. Motbudet.

1 Bengurion Jet – Fikk nok det sporet man ikke ønsket da den kun er middels fra start, og innersporet på Åby er veldig dårlig. Fra å ha vært svak i Italia nest sist så var den tilbake på sitt beste, og helt enorm sist. Er utrolig speedig, den er sikret et fint løp, og blir den bare ikke fast så kan det uansett gå veien. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 7-1-9-10-5-8 C : 6-4-3

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»