Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med V4-fest i lunsjen fra Visby 29. april - Kr.480 ble til Kr.19 376
Tipsene til undertegnede satt utrolig sterkt i lunsjen fra Visby, og her ble det ordentlig lukefest. Super Nice ble banket i V4-1 (på de mindre bongene), og stjernesmellen Gabriel Avenue (0,9%) var med på kun seks hester. Bongen på Nettavisen til Kr.480 suste inn, og betalte ut storfine Kr.19 376. Andelstorget ble det totalt levert åtte bonger, samtlige gikk inn, og her ble spilte vi inn Kr.155 000. Omsetningen stoppet på Kr.6 144,-.

Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Sørlandet står for kveldens V65-omgang, og dette ser ikke veldig vrient ut på forhånd. Vi banker 1 Extreme Point (V65-1) og 8 Nelson Catch Me (V65-6), og på Andelstorget blir bongene ganget med 6. Vær OBS på at vi også har lagt ut rene V6-bonger til denne omgangen. Gå ikke glipp av følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V65-omgangen fra Sørlandet finner du her

V65-1 : 1 Extreme Point – Er i en helt egen klasse i innledningsløpet, og vi ser ikke helt hvordan den skal kunne tape dette. Er rett og slett mye bedre enn det grunnlaget den har på konto, og sist var den alene på foto på en 13-tid. Distansen er null problem, og vi åpner med et bankerspill. Tet og slutt!

V65-2 : 6 Smedheim Staut – Er herdet i andre omgivelser enn dette, formen er stigende, og sist ble den sittende bom fast med krefter igjen. Et lite felt gjør at tilleggene betyr mindre, og her får fort Tjomsland ryggen til Hamre og 5 Tordenskjold i sluttrunden. Har en god sjanse, og vi plasserer den knepent foran favoritten.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 1 Spicy Special – Fikk maks sist, men fullførte fint, og gjorde det på en bra tid. Banen på Sørlandet i kveld vil bli lynrask, og Spicy Special blir alt annet enn enkel å fange fra tet. Førstevalget!

V65-4 : 1 Førlands Tina – Er en ganske bra hoppe, og det skal bli spennende å se den første gang ut for Johan Kringeland Eriksen. Rapportene er OK, og dette kan fort dreie seg om tet og slutt på en lynrask bane. Settes knepent foran 4 Nordsjø Balder.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 2 Troll Sterk Odin – Ble plukket ned helt oppunder mål sist, men var uansett god i nederlaget mot 3 Trø Tellus. Nå har den fått det løpet i kroppen etter en liten pause, og fra et perfekt spor tror vi på revansje. Plasseres knepent foran 3 Trø Tellus/9 Bjønnum Argr.

V65-6 : 8 Nelson Catch Me – Er knallgod, og bedre enn grunnlaget den har på konto. Var meget god til seier sist, og kommer til Sørlandet med flott form. Selv om Tom Erik Solberg gir den et løp i køen så har den en stor sjanse å bare blåse rundt disse til slutt. Er dessuten meldt med BIKE igjen nå, og det vil løfte den ytterligere. Banker!

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»