Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med V4-fest i lunsjen fra Visby 29. april - Kr.480 ble til Kr.19 376
Tipsene til undertegnede satt utrolig sterkt i lunsjen fra Visby, og her ble det ordentlig lukefest. Super Nice ble banket i V4-1 (på de mindre bongene), og stjernesmellen Gabriel Avenue (0,9%) var med på kun seks hester. Bongen på Nettavisen til Kr.480 suste inn, og betalte ut storfine Kr.19 376. Andelstorget ble det totalt levert åtte bonger, samtlige gikk inn, og her ble spilte vi inn Kr.155 000. Omsetningen stoppet på Kr.6 144,-.

Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Dannero står for V65-lunsjen fredag, og med fyldige felt så skal man ikke bli overrasket om det kan skrelle litt til. 15 Grisle Kongen G.L. (V65-2) er vår beste banker i denne omgangen, og selv om den står dumt til så må den ha en stor sjanse mot en særdeles overkommelig gjeng. Gå ikke glipp av følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V65-omgangen fra Dannero finner du her

V65-1 : 12 Exposed Sox – Konkurrerer mot seg selv i innledningsløpet, for løser dette seg bare noenlunde fra tillegget så må den ha en stor sjanse. Ble matchet mot betydelig tøffere motstand i fjor, og dette blir nesten som en poengjakt å regne i forhold. Var riktignok under pari i årsdebuten sist, og man justerer balansen på den til denne starten. Springsporet passer, og den skal stå klart først på ranken.

V65-2 : 15 Grisle Kongen G.L. – Dukker opp i et billig løp, og klaffer det bare litt underveis så må den ha en stor sjanse å runde samtlige. Her er det nemlig særdeles billig i mot. Avgjorde sikkert sist, og tiden som den gjorde, ja, den ble gjort på en krevende bane. Går nok 30,0 om nødvendig her, og det er ingen i dette feltet i nærheten av. Klart førstevalg!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 11 Mellby Interest – Havnet i rygg leder i årsdebuten sist, galopperte så i siste sving, og havnet flere lengder bak feltet. Leverte siden et lynraskt oppløp, og kom til mål med masse krefter igjen. Varslet toppform direkte, og vi tror på en flott mulighet mot riktig motstand nå. Plasseres klart først.

V65-4 : 4 Jazzå – Jakter sin tredje strake seier, og får mange tilhengere i totoen. Vant enkelt sist, og kom til mål med krefter igjen da. Møter dog noen gode sprintere, og vi kjøper derfor ikke helt at den skal være såpass hardt betrodd. 9 Bato Odina – Fullførte klart positivt i det samme løpet som favoritten sist, den er på riktig vei, og nå rykker man også skoene foran. Dette er et stort pluss. Har en veldig fart i kroppen sin, springsporet passer, og her skal man være på vakt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 2 Vixi Garbo – Galopperte seg bort i årsdebuten sist, og kan bedre enn som så. Gikk flere fine løp på slutten av fjoråret, og leverer den noe tilsvarende her så kan dette dreie seg om tidlig tet og slutt. Er også kuskeplusset med Lilius, og vi setter den knepent først.

V65-6 : 6 Svarte Petter – Har en veldig fin oppgave foran seg i finalen, og det er snakk om en soleklar tipsener. Har vært veldig bra i år, og kommer å tjene mye mer om den får holde seg hel. Her er den riktig ute når det gjelder motstand, og den vinner normalt dette om alt går riktig for seg.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»