Visste du at vi i Nettavisen selger andelslag på trav og galoppløp hver eneste dag?
Disse andelslagene finner du på Andelstorget, og ved å klikke på denne lenken så blir du tatt videre til vår side på Andelstorget. Andelene koster fra Kr.50, og oppover.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Lerum med V4-fest i lunsjen fra Visby 29. april - Kr.480 ble til Kr.19 376
Tipsene til undertegnede satt utrolig sterkt i lunsjen fra Visby, og her ble det ordentlig lukefest. Super Nice ble banket i V4-1 (på de mindre bongene), og stjernesmellen Gabriel Avenue (0,9%) var med på kun seks hester. Bongen på Nettavisen til Kr.480 suste inn, og betalte ut storfine Kr.19 376. Andelstorget ble det totalt levert åtte bonger, samtlige gikk inn, og her ble spilte vi inn Kr.155 000. Omsetningen stoppet på Kr.6 144,-.

Lerum med ny V75 suksess på Andelstorget 6. april - 963 000 innspilt på Åby
Undertegnede spilte inn Kr.963 968 i V75-spillet på Åby lørdag, og på Andelstorget ble det fullklaff for totalt 19 andelslag. Det var systemene som kom til lukene, og de kostet fra Kr.4 000 og helt opp til Kr.19 980. Systemene betalte ut fra Kr.47 040 til Kr.55 304, og det ble rett og slett en veldig fin lørdag for flere av våre faste kunder. Omsetningen stoppet på Kr.192 938.

Det er altså stor JACKPOT i kveldens V64-omgang fra Halmstad/Rättvik, og vi har derfor lagt ut rene V6-bonger i tillegg til våre vanlige V64-bonger på Andelstorget. 1 Francesco Zet (V64-4) er en av favorittene til å vinne Elitloppet, den møter IKKE NOE, og har rett og slett tidenes enkleste straffespark foran seg. Taper naturligvis ikke, og den bankes på alt. Gå ikke glipp av følgende:

Våre andelslag på Andelstorget til V64-omgangen fra Sverige finner du her

V64-1 : 3 Röde Orm – Har fått tre løp i kroppen etter pause, og sist var den ikke tom etter sene luker. Har en veldig passende oppgave foran seg nå, den er flink med volte, og fra eventuelt tidlig tet er dette hesten å slå. Klar tipsener!

V64-2 : 13 Glitrende Tider – Er i superform, og var mildt sagt tapper etter en drøy reise sist. Har ingen enkel oppgave foran seg her, men er en av de med best form i feltet, og den må passes i overkommelige omgivelser som dette. Prøves som et helfrekt objekt i et ellers småskummelt oppgjør.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-3 : 5 Slave To Love Cal – Var meget god i nederlaget i V75’en sist, og leverer den noe tilsvarende her så taper den ikke dette løpet fra tidlig tet. Klar tipsener i et ellers ganske dårlig løp.

V64-4 : 1 Francesco Zet – Jakter sin 18 strake seier, og kan ikke få en billigere årsdebut enn dette. Er en av favorittene til å vinne Elitloppet om noen uker, og taper ikke årsdebuten om alt går riktig for seg. Dette er kveldens i særklasse «tryggeste» banker, og den står naturligvis alene på alt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V64-5 : 9 Sopraventa – Likte vi skarpt når man rykket skoene på den tredje sist, og da leverte den altså en sterk avslutning med krefter igjen. Vinner av det løpet var Countess Face… Kommer her ut etter en liten pause, nå rykker man skoene for andre gang i karrieren, og her skal man rett og slett være på vakt. Settes helfrekt først!

V64-6 : 1 Stop The Count – Ble sittende bom fast med krefter igjen sist, og virker å være på vei mot en fin form. Nå er den kuskeplusset med Magnus Djuse, og fra tet kommer den å lede lenge. Settes knepent først i et ellers småskummelt oppgjør.

«Se rikstoto.no/vinnersjanser | hjelpelinjen.no | 18+»