Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen.

En innholdsrik søndag står foran oss og den innledes med årets tredje V64-galopp fra Sverige. Det er Bro Park som er vertskap denne søndagen og spillestopp i V64 er allerede kl 12.20. Søndag ettermiddag er det klart for internasjonal V75-omgangfinske Vermo der storløpet Finlandia Ajo er hovedattraksjonen. Frode Hamre-trente Stoletheshow er på plass for å forsvare fjorårets seier. Spillestopp som vanlig kl 15.00. Søndag kveld venter det internasjonal V65-omgang på Biri og her er det som vanlig spillestopp kl 18.15.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


I denne artikkelen skal det heretter handle om søndagens V64-galopp på Bro Park. Spillestopp er som vanlig kl 12.20, i tillegg er det som vanlig også V4-omgang. Denne innledes i V64-3 med spillestopp kl 13.10. Våre galoppeksperter spiller sjeldent nok med to bankere i V64-spillet og også med banker på de fleste V4-forslagene.

Klikk på denne lenken for å kjøpe en andel på ANDELSTORGET til søndagens V64-omgang på Bro Park. Andelsprisene er fra kr 50 til kr 1 000

Favorittene ser sterke ut
I V64-3/V4-1 og V64-4/V4-2 har vi god tro på favorittene. 2 Dreamdust i V64-4/V4-2 tror vi aller mest på. Vant enkelt i debuten, og det beste er at motstanden denne gang er langt svakere. 2 Dreamdust blir vår hovedbanker i V64-spillet og bankerspilles også på systemene på Andelstorget og blir også vår banker på de fleste V4-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Også 8 Rogue Fighter i V64-3/V4-1 har en flott mulighet. Han står med formtall 71, og vi tror han er enda et hakk bedre enn i årsdebuten. De øvrige som har startet har ikke vist noe som skremmer, men kanskje kan en av debutantene slå til. Dog var ikke kval-løpene deres så mye å slå i bordet med. 8 Rogue Fighter bankerspilles også i V64-spillet, mens vi tar med noen garderinger i V4-spillet.

De øvrige løpene er mer åpne på forhånd. Vi har dog god tro på 7 Amarbelle's Dream i V65-5/V4-3/DD-1. Hun avsluttet sterkt til seier i årsdebuten nylig etter et flott ritt av Angelica Berg. Sistnevnte ble stygt skadet i fjor, og det er godt å se at hun er tilbake for fullt. Vi tester 7 Amarbelle's Dream som vår DD-banker på Bro Park søndag.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under.